Jag vill ha färre mail av er, hur gör jag?

Logga in på ditt Kokaihopkonto (på www.kokaihop.se - även app-användare måste ändra sina inställningar här) och gå till inställningar. Under Avancerade inställningar kan du välja vilken typ av utskick du vill ha från oss. Dagens recept, nyhetsbrev och partnererbjudanden. Om du har svårt att göra detta skicka ett mail till support@kokaihop.se och ange den e-postadress du har registrerad hos oss. Tyvärr kan vi inte se din epostadress om du bara kommenterar denna post.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.